Pensa la complexitat

"El simulacro no es lo que oculta la verdad. Es la verdad la que oculta que no hay verdad. El simulacro es verdadero".
Jean Baudrillard

10 de febrer de 2010

CES 2010, Tendències en electrònica de consum per a aquest any: Internet a tots els dispositius


La recessió econòmica no sembla haver produït un impacte en la fira comercial més gran del sector de l'electrònica de consum.

Més de 100.000 visitants han acudit a Las Vegas des de tots els racons del món per veure el full de ruta de 2010 en llançaments de productes i les tendències del sector. El que no hem vist han estat novetats trencadores, com la 3D de l ‘any passat, encara que sí que ha estat visible la consolidació, com a productes comercials, de les tecnologies de 2008, que s'han fet realitat a un menor preu en un nombre creixent de dispositius.
El tema probablement més candent en el CES ha estat el de "" Internet services everywhere ". Es tracta d'una tendència que ja va aparèixer fa 3 anys en aquesta fira, i que és ara més àmplia després de l'aparició de noves classes de dispositius, com llibres electrònics, "homescreens" / tablets, telèfons intel ligents i cotxes amb connexió; un altre important tendència que hem d'observar atentament durant aquest any és la introducció de la videoconferència d'alta qualitat a través de la televisió (Skype i LG, Panasonic).
Informe resum Fundació Telefonica
Albert Pérez Novell NVConsulting